خانه صالحی یکی از چندین خانه تاریخی شهر شیراز است که در میدان احمدی، ابتدای کوچه قدیمی هفت پیچ و در مجاورت مسجد شهدا  واقع شده است. این خانه یکی از ابنیه های به جا مانده از دوره قاجار است  که همانند اغلب خانه های آن دوران از دو بخش اندرونی و بیرونی تشکیل شده است. با عبور از درب ورودی و گذز ار هشتی در بخش بیرونی این عمارت زیبا حیاطی وسیع قرار گرفته است که در وسط این حیاط حوضی زیبا و بیضی شکل قرار دارد. در سه ضلع بیرونی اتاق هایی تعبیه شده است که در  میان اتاق ها می توان به اتاق های سه دری و پنح دری اشاره کرد. ارسی های زیبای به کار رفته در این اتاق ها که با هنر گره چینی به زیبایی آراسته شده اند جلوه زیبایی را در نمای خانه بوجود آورده است. 

این جاذبه نزدیک را از دست ندهید : کوه سبز پوشان

دیوارهای حیاط بیرونی نیز تماما با کاشی هفت رنگ و منقش به زیبایی پوشانده شده است. بر روی این کاشی هایی تصاویری از سربازان با لباس قاجار به چشم می خورد. از دیگر نقوش موجود بر روی کاشی ها می توان به نقوش اسلیمی به خصوص گل و مرغ نیز اشاره کرد که فضای حیاط را بسیار تماشایی کرده است. فضای داخلی اتاق ها نیز با هنر گچبری به زیبایی آراسته شده است و درب ها و ارسی ها نیز با هنر گره چینی مزین شده اند. خانه در دو طبقه بنا شده است و در دو ضلع  پله هایی برای دستیابی به طبقه دوم تعبیه شده است. خانه صالحی که در فهرست ابنیه های تاریخی شهر شیراز ثبت شده است در سال 1384  به طور کل مرمت شده است.

این خانه تاریخی که در نزدیک شاهچراغ قرار دارد از سال 1384 در راستای بهره برداری از خانه های تاریخی و معرفی آن ها به گردشگران توسط میراث فرهنگی و گردشگری شهر شیراز به عنوان موزه لباس های سنتی و آئینی ایرانی مورد بهره برداری مجدد قرار گرفته است. در این موزه انواع لباس های محلی و پوشش های سنتی مردان و زنان اقوام مختلف ایرانی را در یک جا خواهید دید. بازدید از این موزه زیبا و عمارت تاریخی آن رایگان است اما قبل از بازدید باید با مراجعه به میراث فرهنگی مجوز لازم برای بازدید از موزه را دریافت کنید. شیراز موزه های متعددی را در خود جای داده است اما بدون شک بازدید از این موزه تجربه متفاوتی را برایتان رقم خواهد زد. این موزه در  تمام روزهای هفته با هماهنگی قبلی قابل بازدید است.