محدوده کویر بشرویه در فاصله کمی از شرق و شمال شرق شهرستان بشرویه و در مجاورت روستای غنی آباد واقع است و با وجود وسعت زیاد به کویر بجستان و حتی کاشمر هم می رسد. برای رسیدن به کویر از سمت بشرویه لازم است از ریگزار بشرویه گذر کنیم سپس به کویر خواهیم رسید؛ این منطقه به ریگ بشرویه هم معروف می باشد.
اقلیم آب و هوایی، وسعت زیاد و فاصله زندگی بشر از این منطقه دست به دست هم داده تا منطقه ی بکر و دست نخورده ای بدون هیج گونه دخالت عامل انسانی، همیشه مورد توجه کویرنوردان و گردشگران علاقمند قرار گیرد. وجود سنگ های آذرین در این منطقه و شوره زنی با توجه به شرایط آب و هوایی در فصل تابستان که موجب انباشته شدن نمک روی خاک کویر می شود، از موارد شگفت انگیز این منطقه است. طبق برسی محققین از نمونه های نمک کویر بشرویه احتمال اکتشاف نمک صنعتی در آینده داده شده است.
پوشش گیاهی در همه جای کویر یکسان نیست به طوری که در قسمت شمالی بیشتر و در قسمت جنوبی کمتر به چشم می خورد که گیاهان سازگار با آب و هوای خشک و کویری مانند اسکمبیل، گز و تاغ همچنین بوته های نسی را شامل می شود.علاوه بر پوشش گیاهی تعدادی از گونه های جانوری کویر بشرویه را برای زندگی خود انتخاب کرده اند که عبارتند از: شاهین، مار جعفری، تیرمار، مار شتری، افعی شاخدار، گرگ، گربه شنی (با پاهای پهن که راه رفتن در کویر را برای او آسان کرده و جسه ای بزرگتر از گربه های شهری)، روباه شنی، شغال، پا مسواکی، سارگپه بیابانی و...
سالانه علاقمندان زیادی برای دیدن کویر به شهرستان بشرویه سفر می کنند؛ همچنین تورهای کویرنوردی مختلفی به بازدید از این شگفتی می پردازند تا آفتاب کویری و شب های پر ستاره کویر را از نزدیک لمس و تجربه کنند.