کلیسای گئورگ یکی از کلیساهای تاریخی شهر اصفهان است که در محله ارمنی نشین و تاریخی جلفا قرار دارد. این کلیسا در سال 1611 میلادی و توسط تاجری به نام خواجه ساخته شده است و از این رو به کلیسای خواجه نیز شهره شده است. مصالح اصلی کلیسا بر پایه آجر است و پلان آن مستطیلی شکل است و از نمای بیرونی چند گنبد کوچک و بزرگ بر فراز آن قرار دارد و یکی از گنبدها بزرگتر از بقیه است. بر روی گنبدها نورگیرهایی کوچک تعبیه شده است. دیوارهای بیرونی روکشی کاهگلی داشته و برج ناقوسی بر فراز کلیسا به چشم می خورد. این برج ناقوس در قرن بیستم و در سال 1920 میلادی بر فراز کلیسا ساخته شده است.

درب ورودی کلیسا با کاشی هایی سرمه ای و نخودی رنگ آراسته شده است و مقرنس کاری زیبایی در سقف سردر ورودی به چشم می خورد. این مقرنس آجری با کاشی کاری های ظریفی به سادگی آراسته شده است. بر بالای سردر ورودی نقاشی زیبایی از حضرت مریم و حضرت عیسی که در آغوش ایشان قرار دارند به چشم می خورد. این نقاشی بر روی کاشی انجام شده و بر بالای آن نیز یک صلیب نقش بسته است. درب ورودی ساده ای بر رودی کلیسا به چشم می خورد. این کلیسا به نام کلیسای جرجیس مقدس نیز شناخته می شود و در نزد ارمنیان به علاوه بر مکانی برای عبادت  به عنوان یک زیارتگاه مقدس نیز شناخته می شود. این درب ورودی رو به یک اتاق گشوده می شود و درب ورودی دیگر رو به تالار اصلی کلیسا راه پیدا می کند. کلیسا حیاط کوچکی دارد که از تالار اصلی قابل دسترسی است.

ساخت این کلیسا داستان جالبی دارد. در زمان شاه عباس و به هنگام کوچ اجباری ارامنه از منطقه مرزی جلفا به اصفهان، شاه در پی جلب نظر ارامنه برای کوچ به مناطق دیگر و اسکان در اصفهان دستور می دهد تا کلیسای مقدس ارمنیان را اچمیازدین را تخریب کرده و سنگ های آن را به اصفهان منتقل کنند. این کلیسا هم اکنون نیز یکی از مقدس ترین کلیساهای ارامنه در تمام جهان است. تخریب کلیسا صورت نمی گیرد اما تعدادی از سنگ های کلیسا و محراب آن جدا شده و به اصفهان منتقل می شود. از این سنگ های مقدس در ساخت کلیسای گئورگ مقدس استفاده می شود. تعدادی از سنگ ها تراش خورده و به شکل صلیب در محراب قرار می گیرد. چند سنگ دیگر نیز در ساخت یکی از صحن های کلیسا مورد استفاده قرار می گیرد. این کلیسا بسیار ساده و بی پیرایه است و دیوارهای داخلی آن با پوششی از گچ پوشانده شده است. محراب کلیسا با نقاشی های زیبایی آراسته شده است. کلیسا چندین بار مورد مرمت قرار گرفته و کتیبه هایی با همین مضمون در داخل کلیسا به چشم می خورد.