از جاذبه های دیگر استان کرمانشاه که در سال 1353به ثبت رسیده است می توان به کاروانسرای عباسی اشاره کرد. کاروانسرای عباسی که به کاروانسرای بیستون شهره است در تاریخ 13 مرداد به شماره 974 در لیست آثار ملی قرار گرفت.
این اثر تاریخی در 30کیلومتری شمال شرقی کرمانشاه در روستای بیستون ومقابل سنگ نگاره ی فرهاد تراش ملقب به  نقش برجسته ی داریوش واقع شده است. این بنا که در محوطه ی بیستون قرار دارد به سبک و سیاق کاروانسراهای صفوی ساخته شده است به همین دلیل این احتمال وجود دارد که بنا در زمان حکومت صفوی و به دستور شاه عباس اول صفوی ساخته شده باشد و بنابر کتیبه ای که برسر در ورودی حجاری شده است به همت شیخ علی خان زنگنه صدر اعظم  شاه سلیمان صفوی به پایان رسیده است.

کاروانسرا به صورت چهار ایوانه ساخته شده است که طول آن 83/60 و عرض آن 74/50 متر هست.در چهار طرف بنا برج هایی تعبیه شده است که برج های ضلع غربی مدور وبرج های ضلع شرقی به صورت هشت ضلعی می باشد. همچنین در هر گوشه بنا چهار ایوان شش ضلعی قرار دارد که دیواره های آن از آجر پوشیده شده اند وکف آن با سنگ نما تزئیین شده است.
مهم ترین بخش بنا ضلع غربی آن هست در این قسمت دروازه ای  به عرض 50/3متر ساخته شده است که ورودی بنا می باشد.
از قسمت های  زیبا و دیدنی دیگر این اثر باستانی شاه نشین آن هست که در ضلع شمالی قرار دارد بنابراین  با سایر اضلاع  کاروانسرا متفاوت بود و دارای تزئیناتی هست که در دیگر بخش ها دیده نمی شود.

گذر زمان که باعث تخریب بدنه ی کاروانسرا شده بود اولین بار در زمان قاجار توسط میرزا آقا خان نوری صدر اعظم آن زمان مورد مرمت واقع شد. هم چنین از لحاظ کار کرد چند بار مورد تغییر کاربری قرار گرفته است  اولین بار در زمان پهلوی به عنوان انبارغله استفاده شد و مدتی هم در اختیار خانواده های بی مضاعف قرار گرفت. در چند دهه ی اخیر در دستان اداره ی امور زندان بود که برای بار دوم به منظور مرمت توسط میراث فرهنگی از این اداره باز گرفته شد ودر سال های اخیر هم که مورد استفاده ی نیروی نظامی بود، آسیب هایی را به خود دید تا اینکه در لیست میراث جهانی به ثبت رسید  و به میراث فرهنگی واگذار شد و برای سومین بار مورد مرمت واقع شدوهم اکنون هم به عنوان هتل بین المللی بیستون  پذیرای گردشگران می باشد.