موزه خصوصی بشرویه در بافت قدیمی این شهر (محله میان ده) در محل خانه تاریخی ملاعبدالله تونی بشروی، با همکاری بخش خصوصی در اردیبهشت ماه سال 1387 راه اندازی شد. به گفته ساکنان این منطقه و براساس معماری و تزیینات به کارگرفته شده در ساخت بنا، قدمت خانه تاریخی به 400 سال پیش و تقریبا به زمان ساخت مسجد میان ده می رسد. در موزه حدود 2 هزار اشیا قدیمی و قیمتی نگهداری می شود.

خانه تاریخی ملا عبدالله در کوچه بن بستی واقع شده که بعد از گذشتن از یک دالان به داخل خانه  می رسید درون خانه 4 ایوان با کاربرد زمستانی (ضلع شمالی بنا که در زمستان آفتاب گیر است) و تابستانی و هشت اتاق گنجانده شده که هر کدام استفاده خاص خود را دارد؛ کاربرد این اتاق ها عبارتند از: اتاق زمستانی، اتاق مخصوص مهمان، مطبخ (اشپزخانه)، اتاق کوچک مخصوص آماده سازی خمیر، انباری، اتاق پژوهش، اتاق بادگیر و... است.

از جمله آثاری که در موزه سربیشه نگهداری می شود می توان به زیورآلات و سکه ها، لوازم آشپزخانه، لوازم مربوط به حرفه صحافی و کتابت، ادوات جنگی، سفال هایی با پیشینه قبل اسلام، انواع قفل ها و زنگوله ها و لوازم روشنایی اشاره کرد.

در حال حاضر هر کدام از اشیا به تفکیک در محل خاصی به نمایش گذاشته شده است که عبارت است از: اتاق انباری (وسایل حمام، ترازو، کندو های مخصوص ذخیره سازی گندم و خمره های سفالی)، ایوان زمستانی (ظروف سفالی و چینی مربوط به دوره های صفویه و قاجاریه) ، مطبخ (لوازم آشپزخانه و قاشق های قدیمی)، ایوان تابستانی (لوازم بافندگی و ریسندگی)، اتاق زمستانی (لوازم روشنایی و صحافی)، اتاق تهیه خمیر (سماور ذغالی و وسایل سرو چای)، اتاق پژوهش( کتاب ها و منابعی در باب معرفی بشرویه و کتاب های تالیف اهالی بشرویه) علاوه بر این موارد این موزه فروشگاهی جهت فروش و تماشای محصولات، صنایع دستی و کتب در زمینه بشرویه را در نظر گرفته که در معرض دید عموم باشد.