در 18 کیلومتری شهر زیبای مهاباد در استان آذربایجان غربی روستایی با نام اگریقاش یا اندرقاش قرار دارد. این روستا بیشتر به دلیل داشتن غاری شهره است که با عنوان فقرگاه یا فخریگاه  شناخته می­ شود که در زبان شیرین کردی فقره ­قا نامیده می شود. این غار در واقع یکی از گوردخمه های باقیمانده از دوران حکومت مادها دراین منطقه است. گوردخمه فخریگاه در دل کوهی سنگی از جنس رسوبات آهکی قرار گرفته است و اگرچه سندی از تاریخ دقیق ساخت آن و یا نام بانی ساخت آن در دسترس نیست اما برخی فراتیس پدر دیاکو از حاکمان مشهور مادها را مسئول ساخت این گوردخمه می دانند و معتقدند که این گوردخمه شاید مقبره خود فراتیس نیز باشد، گرچه هم اکنون گورها خالیست.

گوردخمه فخریگاه دارای ورودی مجزایی نیست و تنها دو ستون سنگی در نمای بیرونی آن به چشم می خورد که در قسمت ایوان غار قرار گرفته اند. ستون های سنگی که به زیبایی تمام تراش خورده اند. در پای این ستون ها نیز حجاری به چشم می خورد که بیشتر شبیه به یک گلدان وارونه است. دو ستون دیگر نیز در داخل غار قرار دارند که به مرور زمان دچار آسیب شده اند اما سرستون و پای ستون ها هنوز به قوت خود باقیست. غار که در فاصله ده متری از سطح زمین قرار دارد در دو طبقه ساخته شده است. با ورود به داخل گوردخمه ابتدا یک محوطه مستطیل شکل به چشم می خورد که کاملا سنگی است. در این قسمت دو پله قرار دارد که به بخش دوم غار منتهی می شود.

ستون های داخلی در این بخش و بر فراز پله ها قرار گرفته اند. با عبور از پله ها در قسمت دوم این گوردخمه سه گور به چشم میخورد که خالیست. هر یک از گورها عمقی برابر نیم متر دارند و به صورت عمودی  نسبت به ورودی گوردخمه حفر شده اند. گوری که در سمت چپ قرار گرفته از باقی گورها بزرگتر است و دو گور قرار گرفته در سمت راست دارای اندازه های یکسان هستند. به نظر می رسد طبقه اول برای انجام تشریفات و طبقه دوم مخصوص نگهداری اجساد بوده است. گوردخمه فخریگاه شمالی ترین گوردخمه ای است که منتسب به مادهاست. این گوردخمه که یکی از زیباترین گوردخمه های باقیمانده از دوره مادهاست در سال 1316 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و متعلق به هزاره اول قبل از میلاد است.