یکی از آثار تاریخی استان کرمانشاه تکیه بیگلر بیگی است. این تکیه در استان کرمانشاه در محله فیض آباد در کوچه بیگلری واقع شده است. این بنا در بافت قدیمی شهر بنا شده است. بانی تکیه عبدالله خان ملقب به بیگلربیگی بوده است. این اثرتاریخی در زمان قاجار و در دوره ی حکومت مظفرالدین شاه ساخته شده است و یکی دیگر از آثار ثبت شده در تاریخ 1375می باشد.
تکیه دارای 24 طاق است  و سه درب ورودی دارد. ورودی اصلی آن از درب شرقی است. این ورودی با مقرنس کاری و گچ بری تزئین شده است.در این قسمت هشتی بنا قراردارد. این هشتی دارای  یک در چوبی زیبا و تعدادی طاقچه است دیوار های این قسمت پر از نقش های سنتی است. دالانی که بعد از این هشتی وجود دارد این ورودی را به حیاط وصل می کند.
در کنار این ورودی دو ردیف طاق نما وجود دارد.طاق نماهایی که در ردیف پایین هستند مملو از طرح های قاجاری هست و طاق نماهایی که در ردیف بالاتر هستند با نقش و نگارهایی شخصیت های آن زمان را به تصویر کشیده است درب ورودی دیگر این بنا از ضلع شمالی است. ضلع شمالی دارای یک درب چوبی است. بعد از این درب چوبی یک هشتی و یک دالان نسبتا طولانی قرار دارد این دالان نقطه ی اتصال این ضلع با حیاط است.
این قسمت از بنا که کاربرد مسکونی هم دارد یک در ورودی دیگر نیز دارد تا این بنا را به خانه های مسکونی وصل کند.
ضلع شمالی دو طبقه است. طبقه ی بالا دارای تعدادی فضا است. این طبقه شاه نشین است و با ارسی های چوبی و ستون های گچ کاری شده تزئین شده است.
طبقه ی پایین با تعدادی پله به حیاط وصل می شود. این طبقه که استراحت گاه تابستانی بوده است دارای یک حوضخانه و تعدادی اتاق است. این اتاق ها سقف های گچ بری شده دارند.
ضلع غربی که ورودی دیگر این بنا را به خود اختصاص داده است دو درب چوبی و یک دالان دارد.  این درب های چوبی ضلع غربی را به خانه های مسکونی تعبیه شده دراین قسمت وصل می کند.
 ضلع غربی از مهم ترین قسمت های این بنا است که گنبد حسینه را در خود جای داده است. حسینه دو طبقه دارد که در هر طبقه شش اتاق است.آنچه در این قسمت به چشم می خورد وجود دو ستون چوبی و دو ستون نما است . این ستون ها دارای تزئینات گچی و نقوش گل وگیاه است .
در این بنای تاریخی حیاطی باصفا و یک حوض آبی قرار دارد. سطح این حیاط دو نیم متر از سطح خیابان پایین است. این حیاط از دیرباز مورد استقبال عزاداران حسینی بوده است. آزاره های موجود در حیاط سنگی است . این آزاره ها در بعضی قسمت ها با اشکال هندسی و نقش هایی با طرح از گیاه تزئین شده است.
از ویژگی های دیگر این تکیه تبدیل شدن قسمت هایی از آن به عنوان موزه است.
موزه و خط و کتاب  و موزه پارینه سنگی منجرب شده است این تکیه را در خاورمیانه شهره کند